L’ equip

Verònica Guix Ruiz

Diplomada en Magisteri en Educació Especial per la UAB i especialitzada en Gènere i Educació per l’iEDG, m’endinso dins els feminismes des del moment en que prenc consciència de com el gènere oprimeix la diversitat de formes de ser i sentir.

En els últims anys he treballat com a formadora i facilitadora de projectes coeducatius a diverses llars infantils, escoles i instituts de la ciutat de Barcelona i Rodalies, els quals han tingut com a eix principal la formació de professorat i la transformació de la comunitat educativa des d’una perspectiva de gènere.

Actualment treballo dins l’àmbit educatiu com a mestra, portant el coneixement i l’experiència adquirida aquests anys a la pràctica docent de les aules. Acollir la diversitat des del respecte i la llibertat de ser i sentir, és quelcom que m’interessa i em motiva a seguir creixent personal i professionalment.

Anna Rodríguez Serrano

Graduada en fotografia, integradora social amb formació específica de gènere, forme part del moviment feminista des de que vaig entendre com la socialització de gènere condicionava la nostra forma d’estar al mòn.

Fa uns anys vaig vincular la fotografia amb l’educació social a través de projectes on a partir de la fotografia participativa indagem sobre el gènere, les sexualitats i la identitat. Treballo per centres educatius, regidories d’igualtat i comunitat, PIADS i entitats públiques del Vallès Oriental, Barcelonés i el Maresme. Al mateix temps que soc col.laboradora de l’Associació Coeducacció.


M’entusiasma vincular idees, persones, conceptes, disciplines…ampliar visions! Crec enèrgicament en el poder del feminisme i els processos creatius per apoderar a les persones i generar canvis personals i col·lectius. 

www.annarodriguezfotografia.com

Ingrid Van Genver

Llicenciada en filologia anglesa i neerlandesa. M’he format en tècniques de l’escriptura creativa i terapèutica a Bèlgica, Catalunya, EUA i el Regne Unit.

Proposo una escriptura a l’abast de tothom, que permet l’autoconeixement, el creixement personal i l’apoderament a partir de com ens descrivim (reconeixem), com ens escrivim (construïm) i com ens reescrivim. Aquest procés de reescriptura ens permet definir cada vegada millor els espais que són nostres i com hi volem viure.

Sóc facilitadora acreditada d’escriptura expressiva pel Therapeutic Writing Institute (EUA).  Ofereixo tallers i formacions a escoles, instituts, biblioteques, grups particulars  i a individuals. M’he especialitzat en: el foment de la creativitat, l’escriptura terapèutica, l’escriptura com a acompanyament de processos vitals, el treball de somnis. 

www.escripturaexpressiva.cat