Desgranant la mirada

Taller on creem un espai de reflexió personal i col·lectiva d’aquells conceptes i mandats que s’amaguen en la imatge que tenim les dones de nosaltres mateixes i que (conscientment i inconscientment) ens condicionen i limiten.

Indaguem sobre el concepte d’autoimatge a través de dos llenguatges creatius diferents.: escriptura i fotografia, que operen a nivells simbòlics diversos, però que a l’hora són complementàries i s’enriqueixen mútuament. Potenciem la sororitat a través del treball en grup que ajuda a reconèixer allò que la història personal de cadascuna té en comú amb el col·lectiu.

Es tracta d’una formació vivencial i pràctica que ofereix eines creatives que facin repensar i viure el propi autoconcepte i la relació amb el nostre cos des d’una perspectiva feminista i apoderadora. El treball en grup, compartir l’experiència, la posada en comú, l’escolta i l’intercanvi de punts de vista entre les dones, són una part fonamental del taller que facilitem.

El fet de ser dues formadores amb trajectòries diverses i alhora complementàries, ens aporta una visió més holística del que està succeint al grup. Ens permet oferir una formació més sensible a les necessitats personals i grupals.

Recursos necessaris

Necessitem una sala polivalent si és presencial, que pugui oferir un espai obert per fer alguna dinàmica física amb el grup i la fotografia, i una taula amb cadires per la part d’escriptura. També oferim la possibilitat de fer el taller online.

Durada

Mínim de  2 hores.