La caputxeta que ja no som

Taller que crea un espai de reflexió sobre la socialització de gènere i com els rols i estereotips socials i culturals ens  condiciona com a dones.  Els objectius del taller són prendre consciència de la nostra realitat i la pròpia “motxilla de gènere” per tal de revisar, qüestionar i crear altres possibilitats de ser i estar al món i amb nosaltres mateixes.

Proposem una formació vivencial i pràctica que ofereix eines creatives (escriptura i fotografia) que facin repensar i viure els patrons estereotipats i els rols imposats per la socialització de gènere des d’una perspectiva feminista i apoderadora. El treball en grup, la posada en comú, l’escolta activa i l’intercanvi de punts de vista entre les dones, són una part fonamental del taller que facilitem.

Recursos necessaris

Necessitem una sala polivalent, si és presencial, que pugui oferir un espai obert per fer alguna dinàmica física amb el grup i la fotografia, i una taula amb cadires per la part d’escriptura. També oferim la possibilitat de fer el taller online.

Durada

Mínim de  2 hores.